Portfolio - Web Design

Wij specialiseren ons in het ontwikkelen van professionele, gebruiksvriendelijke en unieke websites voor bedrijven en organisaties. Onze aanpak staat garant voor een website die precies aansluit op uw bedrijfs- en communicatiedoelstellingen. 

Wij bieden een volledige reeks van webdesigndiensten, variërend van het ontwerp en de ontwikkeling van een website tot het beheer en het onderhoud ervan. Ons team van webdesigners staat klaar om uw website te ontwerpen en te ontwikkelen, waardoor uw bedrijf of organisatie een unieke en professionele web aanwezigheid krijgt. 

Bij Studio Momentum staan we voor kwaliteit en klanttevredenheid. We bieden u een persoonlijke service, waardoor uw website wordt gebouwd en onderhouden volgens uw exacte behoeften.

Website Aerialzz

Studio Momentum heeft in augustus 2021 de structuur van de website van Aerialzz opgeleverd. 

De klantwens was om alleen een structuur van de website op te bouwen, waarna de klant zelf de inhoud van de website kon invullen. Ook deze “light” versie van Web Design is bij Studio Momentum dus mogelijk!

D66 W'werf

Studio Momentum was verantwoordelijk voor de inhoudelijke invulling van de gehele website, gericht op de gemeenteraadsverkiezingen in 2022. 

De hosting en de structuur van de website zijn hierbij verzorgd door het landelijk bureau van D66.