Portfolio - Printed Media

Wij zijn gepassioneerd met drukwerk en helpen onze klanten hun creatieve ideeën te realiseren. Onze gedetailleerde drukwerkoplossingen maken het mogelijk om uw boodschap op een krachtige manier te communiceren. We bieden een uitgebreide selectie aan drukwerk, waaronder flyers, boeken, brochures, posters en meer.

U kunt rekenen op onze jarenlange ervaring met drukwerk. We gebruiken alleen de beste materialen en de meest geavanceerde druktechnologie, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over de kwaliteit van uw product. 

Bij Studio Momentum staan we altijd klaar om u te helpen uw creatieve ideeën te verwezenlijken. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze drukwerkoplossingen en laat uw boodschap voor altijd worden vastgelegd.

Kalender 2023

De damesafdeling van VV de Blesse heeft ons medio 2022 gevraagd om een moderne fotokalender te ontwerpen.

Het resultaat mag er wezen! De kalender is gemaakt van hoogwaardig papier en elke maand is er een andere foto te zien. Een fantastisch leuke manier voor de damesafdeling om extra inkomsten te genereren voor hun elftal.

Verkiezingsflyer

Voor de gemeenteraadsverkiezingen van Weststellingwerf in 2022 heeft Studio Momentum deze verkiezingsflyer ontworpen.

Belangrijk bij dit ontwerp was de eis om in zo weinig mogelijk woorden zoveel mogelijk standpunten te presenteren. Daarnaast was het van belang om de top 5 kandidaten prominent op de voorkant te presenteren.

Campagneflyer

Voor de gemeenteraadsverkiezingen van Weststellingwerf in 2022 heeft Studio Momentum deze verkiezingsflyer ontworpen.

Belangrijk bij dit ontwerp was de eis om in zo weinig mogelijk woorden zoveel mogelijk persoonlijke standpunten te presenteren. Daarnaast was het van belang om de kandidaat op de voorkant opvallend te positioneren.